Wilt u persoonlijk contact? Bel: 0624629328

+31 624629328

Bent u al klant?

Klant worden bij IJsfabriek Paparo?

Klant worden bij Ijsfabriek Paparo?

Welkom bij onze ambachtelijke Italiaanse ijsfabriek! Wij zijn trots om u het lekkerste ijs te kunnen aanbieden, bereid vol met passie en de allerbeste, echte Italiaanse ingredienten. En het beste is, u hoeft niet eens uw deur uit te gaan! Onze bezorgservice is snel en betrouwbaar, zodat u het beste ijs snel in uw ijsvitrine krijgt. Bovendien staat goede service bij ons hoog in de prioriteiten, dus u kunt erop vertrouwen dat u altijd een aangename ervaring heeft. Proef ons ambachtelijk Italiaans schepijs nu en laat u verleiden door de echte Italiaanse passie.

Probeer de smaakbox

Proef de allerlekkerste smaken van Italië in onze exclusieve smaakbox! Onze smaakbox bevat een selectie van onze meest populaire ambachtelijke Italiaanse schepijssmaken, of een door u gekozen selectie aan smaken, zodat u een voorproefje kunt nemen van onze beste ijssmaken. Onze smaakbox wordt met de grootste zorg verpakt en verzonden, zodat u de smaken optimaal kunt ervaren. Proef nu onze smaakbox en ontdek de echte Italiaanse passie in elke hap.

Begin je eigen ijssalon

Droomt u altijd al van uw eigen ijssalon? Wij maken die droom nu werkelijkheid! Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt om een succesvolle ijssalon te beginnen, van het beste ambachtelijke Italiaanse schepijs tot aan de mooiste ijsvitrines. Wij hebben jarenlange ervaring in de ijssalonsector en weten precies wat er nodig is om een succesvolle zaak te runnen. Maak gebruik van onze unieke aanbieding en begin vandaag nog uw eigen ijssalon. Wij leveren het gehele plaatje en maken het u gemakkelijk!

Dit zeggen onze klanten

Emma
Emma
2022-10-10
Super lekker
Livia Paparo
Livia Paparo
2022-06-04
Stefan Ludden
Stefan Ludden
2021-07-13
Buitencategorie! Ijs is van bijzonder goede kwaliteit en heerlijke smaak. Service en communicatie ook top.
edwin van werven
edwin van werven
2021-03-30
Mooi bedrijf goede (lekkere) producten aardige Eigenaar
Iris Westerhof
Iris Westerhof
2020-06-10
Natan Volders
Natan Volders
2019-04-17
Ivette Sasai
Ivette Sasai
2017-08-07
C Westerhof
C Westerhof
2016-04-15

klant worden?