Wilt u persoonlijk contact? Bel: 0624629328

+31 624629328

Bent u al klant?

Over IJsfabriek Paparo

Over Ijsfabriek Paparo

De eerste ijsjes

Op 27-jarige leeftijd kwam Lucio Paparo vanuit Italië naar Nederland. Hij begon al snel een succesvolle ijssalon in Amsterdam. Daarna startte hij een pizzeria-ijssalon in Hilversum. Gedurende deze jaren verdiepte hij zich in de wereld van het ijs. Hij volgde diverse ijsbereidingscursussen.

In 1975 opende hij dan ook een Italiaanse ijsfabriek in Bussum. In 1992 kwam Lucio’s zoon, Giuseppe Paparo, in de ijsfabriek werken. Giuseppe maakte zich in de daarop volgende jaren bekwaam in het ijsbereidingsvak. Tegenwoordig zijn vader en zoon volwaardige partners in de zaak.

De basisprincipes van de Italiaanse IJsfabriek Paparo zijn de ambachtelijke ijsbereidingswijze, de natuurlijke ingrediënten en de mogelijkheid aan individuele wensen invulling te geven. Bovendien zijn vader en zoon pas echt tevreden als u bij een hap Paparo-ijs daadwerkelijk Italië proeft!!!

Al sinds jaar en dag staat IJsfabriek Paparo garant voor de beste kwaliteit schepijs voor ijssalons, restaurants, ijsventers en andere ijsverkopers. Dagelijks leveren wij dagvers schepijs en diverse ijsbenodigdheden voor de ijsbranche door heel Nederland.

Van ijslepel tot logo-ijsbekertjes, IJsfabriek Paparo is uw vertrouwde partner in de wereld van ijs!
Bekijkt u eerst even rustig onze website zodat u een goed beeld heeft van alles wat IJsfabriek Paparo u te bieden heeft.

Giuseppe Paparo

Van jongs af aan heeft hij altijd in het bedrijf gewerkt en zijn toewijding aan het bedrijf is duidelijk te zien in alles wat hij doet. Zijn visie voor het bedrijf is altijd gericht op het leveren van kwalitatief hoogstaande producten en uitmuntende service aan zijn klanten.

Met Giuseppe aan het roer van het bedrijf, kunt u er zeker van zijn dat u samenwerkt met iemand die zowel een passie heeft voor het werk als een toegewijde professional is. Zijn expertise en ervaring in de industrie maken hem een waardevolle partner voor iedereen die op zoek is naar succes en groei.