Wilt u persoonlijk contact? Bel: 0624629328

+31 624629328

Bent u al klant?

Toebehoren

Naast het aanbieden van heerlijk schepijs, bieden wij ook alle benodigdheden aan die u nodig heeft om optimaal te kunnen genieten van ons ijs. Van ijshoorntjes tot ijsbekers en ijslepels, wij hebben alles wat u nodig heeft om van ons ijs te kunnen smullen. Onze ijshoorntjes zijn vers en knapperig en onze ijsbekers zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende maten. 

Dus als u op zoek bent naar een ijsfabriek die niet alleen heerlijk schepijs aanbiedt, maar ook alle benodigdheden en toppings, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kom langs en proef ons heerlijke ijs en ontdek zelf waarom wij de beste ijsfabriek zijn in de regio.

Verschillende verpakkingsvormen

Verschillende verpakkingsvormen

We zijn verheugd om u te kunnen vertellen dat we ons heerlijke ijs in verschillende hoeveelheden kunnen leveren. Onze ijsfabriek biedt vier verschillende opties voor inhoudshoeveelheid per bak: 2,5 liter, 5 liter en 8 liter. Niet alle smaken zijn beschikbaar in elk formaat, neem voor meer informatie hierover contact op.

Pozzetti

Wist u dat onze ijsfabriek naast de klassieke ijsbakken ook de nieuwste trend in Italiaans schepijs aanbiedt? We hebben het over de pozzetti-bakken, die momenteel erg populair zijn in Italië. Bij onze ijsfabriek hebben we een breed assortiment aan heerlijke smaken die beschikbaar zijn in onze pozzetti-bakken. Van klassieke smaken zoals vanille en chocolade tot meer gedurfde smaken zoals tiramisu en pistache, we hebben voor elk wat wils.

Heeft u een vraag of een aanvraag?